top of page

Wed, May 13

|

Zoom meeting

Intersectional Talks: Wonda Women's pre-Iftar met Khadija Hyati

Geen gezamenlijke Wonda Women Iftar dit jaar, maar gelukkig kunnen we voorafgaand aan het breken van het vasten online in gesprek met onze eregast Khadija Hyati: president van het schoonmakersparlement bij vakbond FNV! Vergeet niet te registreren om zeker te zijn van een digitaal plekje!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Intersectional Talks: Wonda Women's pre-Iftar met Khadija Hyati

Time & Location

May 13, 2020, 7:00 PM – 8:30 PM

Zoom meeting

Guests

About the event

 Het is weer zover, Ramadan is begonnen! Zoals ieder jaar hadden we ook dit jaar weer een Wonda Women Iftar gepland tijdens de heilige maand Ramadan. Vanwege covid-19 hebben we onze plannen moeten aanpassen, maar gelukkig kunnen we op woensdag 13 mei voorafgaand aan het breken van je vasten online in gesprek met onze eregast: Khadija Hyati. 🌙🙏🏽 

 

We zijn ontzettend blij dat Khadija Hyati bij ons te gast wil zijn op deze avond. Khadija Hyati is president van het schoonmakersparlement bij vakbond FNV. Als onderdeel van een lange arbeidsstrijd, hebben schoonmakers in Nederland zich sinds hun grote staking in 2010 verenigd in een eigen parlement, inclusief vergaderingen, verkiezingen en een president! Als president van dit parlement, houdt Khadija zich onder andere bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden binnen de schoonmakersbranche. Deze branche is helaas nog steeds een zwaar ondergewaardeerde sector, terwijl de huidige crisis des te meer heeft laten zien hoe onmisbaar onze schoonmakers zijn voor onze samenleving. We gaan met Khadija in gesprek over hoe zij president van de schoonmakersparlement is geworden, haar vakbondswerk en haar persoonlijke ervaringen in de schoonmaaksector. 

 👉🏾 Wat kun je verwachten van de avond? Het gesprek zal plaatsvinden via online platform Zoom. We zullen in een informele setting met elkaar in gesprek gaan en er zal ook ruimte zijn om persoonlijke ervaringen met elkaar te delen. Het belangrijkste om in gedachte te houden is dat we een safer space willen creëren en dat we respectvol zijn naar elkaar. 

 👉🏾 De voertaal van het evenement is Nederlands. Deelname is gratis. Mocht je vragen hebben of nog iets nodig hebben om deel te nemen aan deze videoconference, laat ons alsjeblieft weten door een mail te sturen naar dinners@wondawomen.com, we denken graag met je mee. 

Om ook online een safer space te creëren is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Vergeet daarom niet om je te registreren via onze website. Na registratie ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen aan het Zoomgesprek op 13 mei! Hopelijk tot dan! 💛 

Share this event

bottom of page